Hoe werkt het boerderijpakket?

Afhaaladres
Het boerderijpakket staat elke donderdagavond of vrijdag voor u klaar bij een vast AFHAALPUNT (meestal bij een van de mede abonnementhouders).
Op donderdag in: Bergeijk, Eersel, Hapert, Oostelbeers, Best en twee in Eindhoven.
Op vrijdag in: Goirle, Udenhout en twee in Tilburg.

Ook is het mogelijk om uw pakket op de boerderij af te halen.

Proefabonnement
Een boerderij-proefpakket gaat u voor een 3 maanden aan. Tussentijds opzeggen of wijzigen van uw boerderijpakket is niet mogelijk.
Voor nieuwe deelnemers bieden wij een proefabonnement aan.

Aanmelden
U kunt zich telefonisch aanmelden voor een boerderijpakket op: 013 - 5 169 463. Door u aan te melden voor een boerderijpakket gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Vakantie weken
Het groentepakket wordt 50 weken per jaar geleverd. U betaald voor 48 leveringen per jaar. In december houden wij twee weken vakantie. De overige twee weken zijn voor uw eigen vakantie. Deze kunt u opnemen wanneer u maar wilt. U bent echter niet verplicht deze weken op te nemen. Wanneer u het hele jaar niet op vakantie gaat levert u dit dus twee gratis pakketten op.
Uitbreidingen op het boerderij pakket worden ook 50 weken per jaar geleverd. U betaald ook voor 50 weken (of 25, wanneer het een twee wekelijkse levering betreft). Mocht het zo zijn dat u op vakantie bent in een week waarin wij bijvoorbeeld aardappelen aan u leveren, dan komen deze in de eerste week dat u weer terug bent met uw boerderij pakket mee.

Betaling
Aan de hand van het boerderijpakket dat u heeft samengesteld bepalen wij uw maandbedrag. Dit bedrag kunt u dan door middel van een maandelijkse automatische overschrijving aan ons voldoen. Mocht u bezwaar hebben tegen een automatische overschrijving dan kunt u er voor kiezen om jaarlijks of per kwartaal een factuur te ontvangen. Hiervoor brengen wij echter wel € 5,00 administratiekosten per factuur in rekening.
Betalingen (welke vorm u ook kiest) gebeuren aan het begin van een periode. Op die manier is uw geld eerder beschikbaar voor de boer en kan het direct worden ingezet voor de productie en verwerking van uw groente, aardappelen, vlees, zuivel etc..

Prijzen
De prijzen worden aan het begin van ieder jaar tijdens de klanten-bijeenkomst vastgesteld in overleg tussen de boer en zijn klanten (zie ook CSA). Als deelnemer ontvangt u hiervoor een uitnodiging.